Puhdasta ihonhoitoa

Tuotteemme ovat saaneet inspiraationsa Islannin kauniista luonnosta, joten puhtaus on olennainen osa kaikkia tuotteitamme. Kehuttu BIOEFFECT EGF -seerumimme sisältää vain seitsemän tärkeää ainesosaa, joiden ansiosta ihosta tulee sileä ja hehkuva. Tuote auttaa taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan ilman tarpeettomia kemikaaleja, lisäaineita, stabilointiaineita, parabeeneja tai säilöntäaineita.

Miksi puhtaus on tärkeää
OUR PLANT-BASED EGF

KASVIPOHJAINEN EGF-PROTEIINI


Tieteen ja luonnon avustamana olemme kehittäneet uuden käänteentekevän tavan ihoa parantavien ja nuorentavien epidermaalisten solukasvutekijöiden (EGF) kasvattamiseen. EGF-proteiinimme on ohrapohjainen. Kilpailevat EGF-proteiinit kasvatetaan bakteereissa, jotka altistavat käyttäjän endotoksiineille, tai ihmissoluissa, jotka herättävät eettisiä, moraalisia ja lainopillisia kysymyksiä.

Lue lisää EGF solukasvutekijästä

HUIPPULUOKAN TIEDETTÄ


BIOEFFECT ei ole mikään tavallinen ihonhoitoyritys. Itse asiassa tarkoituksemme ei ollut edes pyrkiä alalle, mutta tiede johti meidät tänne siitä huolimatta. Nobel-palkinnonkin kirvoittanut EGF-proteiinilöydös innosti kolme islantilaista tutkijaa kehittämään oman menetelmänsä ihmisen solukasvutekijöiden biotekniseen kasvattamiseen ohrassa. Kun on kyse ihonhoitotuotteidemme tehokkuudesta, haluamme nähdä todisteita. Yksinkertaisesti sanottuna BIOEFFECT on mullistavaa huippuluokan tiedettä, joka saa aikaan oikeasti kauniin ihon.

Lue lisää kaksoissokkotutkimuksesta
OUR CUTTING-EDGE SCIENCE