BIOEFFECT: Puhtaus


BIOEFFECT -tuotteiden puhtaus on meille ensiarvoisen tärkeää. Olemme ylpeitä siitä tosiasiasta, että tunnetuin tuotteemme BIOEFFECT EGF -seerumi sisältää ainoastaan seitsemän ainesosaa. Nämä seitsemän ainesosaa riittävät kosteuttamaan ihoasi ja säilyttämään sen säteilevänä ehkäisten ikääntymisen vaikutuksia, todistetusti ja tehokkaasti. Keskimääräinen ainesosien määrä suurimmassa osassa kosmetiikkatuotteita on 71. Luku sisältää kemikaaleja, stabilointi- ja lisäaineita (jotka usein on tehty ftalaateista), parabeeneja sekä säilöntäaineita, joiden nimiä on mahdotonta edes lausua.

”BIOEFFECT tuntee tarkasti jokaisen seitsemän ainesosan hyödyn, tarkoituksen ja tarpeellisuuden. Tätä tarkoitamme puhtaudella.”

Vaikka jokainen ainesosa saattaa olla välttämätön purkissa olevan tuotteen koostumuksen ja pitkäikäisyyden varmistamiseksi, ne eivät ehkä ole parasta mitä voit tarjota ihollesi. Ajattele millaisen sekoituksen kemikaaleja laitat ihollesi! Iho on kehon suurin elin ja sen tehtävä on suojata meitä. Ihosi pitää sille tutuista aineista eikä ihastu helposti tuntemattomiin vierasaineisiin, jotka voivat saada aikaan allergioita ja muita reaktioita.

Valpastuessamme pitämään huolta sekä oman kehomme että planeettamme hyvinvoinnista, tietoisuutemme puhtauden merkityksestä kasvaa. Tämä ei koske ainoastaan vettä ja ravintoa, vaan myös niitä aineita ja prosesseja, joita käytämme sekä tarvitsemiimme välttämättömyyksiin että ylellisyyksiin.

BIOEFFECT tuntee tarkasti jokaisen seitsemän ainesosan hyödyn, tarkoituksen ja tarpeellisuuden. Tätä tarkoitamme puhtaudella. Lisäksi EGF -ohra kasvatetaan geotermisen energian avulla toimivissa, hiilidioksidipäästöttömissä kasvihuoneissa, vulkaanisessa hohkakivessä ja kastellaan islantilaisella, puhtaalla lähdevedellä.