TIETEESTÄ SYNTYNYT. VALMISTETTU ISLANNISSA.

Uskomme tehokkaaseen ja tulokselliseen ihonhoitoon, joka ei ole markkinointiosastojen, käsittämättömien ainesosien, kalliiden pakkausten tai vanhanaikaisen teknologian avulla tuotettua, vaan edistyksellisen tieteen ja radikaalin, uuden asenteen tulosta.

OUR HISTORY

MEIDÄN TARINAMME


Yrityksemme perusti kolme genetiikan asiantuntijaa, jotka käyttivät kymmenen vuotta ympäristölle vaarattoman, kasviperäisen rekombinanttiproteiinimetodin kehittämiseen. Ohrassa tuotetut, kasvipohjaiset lääketieteelliseen tutkimuskäyttöön tarkoitetut EGF-jäljennökset, eli epidermaaliset solukasvutekijät, ovat luonnossa esiintyviä proteiineja. Perustimme BIOEFFECTin kehitettyämme tavan käyttää bioteknisesti tuotettua, kasvipohjaista EGF:ää iholle. BIOEFFECT tuli markkinoille vuonna 2010 ja nyt yli 30% islantilaisista naisista on tuotteen vannoutuneita käyttäjiä. Edelleen BIOEFFECT jatkaa käyttäjiensä hämmästyttämistä iästä, sukupuolesta, rodusta tai ihonväristä riippumatta.

Lisätietoa ainutlaatuisesta EGFstä

EROAVAISUUTEMME


BIOEFFECT EGF edustaa tieteellistä läpimurtoa, sillä se perustuu vuonna 1986 Nobel -palkinnon voittaneelle havainnolle EGF:n stimuloivasta vaikutuksesta ihon uudistumisessa. Ohrapohjainen EGF on ainutlaatuisen puhdas. Sitä kasvatetaan vulkaanisessa hohkakivessä ekologisesti toimivissa kasvihuoneissa, joilla on negatiivinen CO2 -jalanjälki. Käytämme luonnollista, geotermaalista energiaa ja puhdasta, maanalaista lähdevettä. Emme käytä eläintestausta.

Lue lisää huippuluokan tieteestä
OUR DIFFERENCE

Tavaramerkkimme


OUR STANDARDS ICON

STANDARDIMME

Käytämme vain olennaista — tuotteissamme on vain 7:stä 20:een yksinkertaista, luonnollista ainesosaa, joilla on tutkitusti todistettu teho.

OUR FOUNDATION ICON

PERUSTAMME

Kasvipohjaiset, solutason aktivaattorit ovat turvallinen vaihtoehto ihmis- ja eläinpohjaiselle EGF:lle.

OUR PROMISE ICON

LUPAUKSEMME

Emme tee samaa asiaa paremmin kuin muut, vaan tuotamme jotain perin pohjin ennennäkemätöntä sekä takaamme selviä ja näkyviä tuloksia..

OUR BELIEF ICON

USKOMUKSEMME

Jokainen vanhenee, mutta me haluamme antaa jokaiselle vallan valita itse kuinka he vanhenevat ja uskomaan aina omaan kauneuteensa.

MEET DR. BJORN

TAPAA TOHTORI BJORN


Tohtori Bjorn Ovar on yksi kasviperäisen kasvutekijäteknologian kehittäjistä ja BIOEFFECT:n perustajista sekä brändin tieteellinen johtaja. Hän on toiminut myös toimitusjohtajana sekä geenitekniikan johtajana. Tri. Örvar teki tohtorin väitöskirjansa kasvien molekyyligenetiikasta British Columbian yliopistossa ja toimi jatko-opiskelijana McGill -yliopistossa ennen paluutaan perustamaan BIOEFFECT Islantiin.

Lue tohtori Bjornin haastattelu