UUTTA! EGF Power Cream

Ylpeänä esittelemme uuden, ainutlaatuisen tehokkaan anti-age-voiteemme: BIOEFFECT EGF Power Creamin.

BIOEFFECT EGF POWER CREAM on edistyksellinen, tehokkaasti ravitseva 24 h anti-age-voide, joka minimoi iän tuomia muutoksia ihossa. Se sisältää runsaasti ohrasta saatua EGF-solukasvutekijää ja muita kasviperäisiä aktiiviaineita, jotka vähentävät näkyviä ikääntymisen merkkejä ja parantavat ihon ulkonäköä tekemällä ihosta kirkkaamman ja tasaisemman värisen. Ei ihme, että voiteen nimeksi tuli EGF Power Cream!

 

MIKÄ ON EGF?

Pienen lapsen iho on täyteläinen ja joustava, koska elimistö tuottaa runsaasti EGFää. Kahdenkymmenen vuoden iässä EGF tuotanto kääntyy laskuun ja nelikymppisenä lasku on jo dramaattinen. Tämä näkyy väistämättä ihossamme. Ihosolujen tuotanto hiipuu ja ihon kyky korjata itseään heikkenee. Samalla iho alkaa veltostua ja siihen ilmestyy ryppyjä ja juonteita.

EGF (Epidermal Growth Factor) on ihossa luonnostaan oleva viestinvälittäjäproteiini. Syntymästä aina aikuisuuteen elimistömme tuottavat iholle tärkeitä kasvutekijöitä. Ne viestivät soluille, kun tarvitaan lisää tervettä kudosta ja uusia ihosoluja. Niitä voisi kutsua musiikkitermein kapellimestareiksi, jotka johtavat ihon toimintoja. EGF on yksi tärkeimmistä ihon kasvutekijöistä. Se edistää kollageenin ja elastiinin, ihon joustavien rakennusaineiden, tuotantoa lisäten kiinteyttä ja elastisuutta. EGF edistää myös ihon kykyä sitoa kosteutta ja vähentää kosteuden haihtumista ihosta. Tuloksena on terveempi, kimmoisampi, paremmin kosteutettu ja nuorekkaampi iho.

Vuosien tutkimusten jälkeen BIOEFFECT:n tutkijat saattoivat alulle metodin, jonka avulla EGF:n kasvipohjaista jäljennöstä kasvatetaan ohran siemenissä. BIOEFFECT kehitti ohrapohjaisen EGF:n järjestämällä ohran oman geneettisen kasvukoodin niin, että se muistuttaa suuresti ihmisen EGF:ää.
Sen lisäksi, että se on turvallinen, puhdas ja tehokas, BIOEFFECTin EGF-kasvutekijät ovat ympäristöystävällisiä. Ohra kasvatetaan hiilidioksidipäästöttömissä kasvihuoneissa vulkaanisessa hohkakivessä.

EGF power cream

 

Uuden sukupolven anti-age voide on täynnä tehokkaita ainesosia

EGF Power Creamin erinomaiset tulokset perustuvat tieteeseen ja BIOEFFECTin uuteen, ainutlaatuiseen keksintöön ihonhoidon saralla – koostumukseen, jonka ainesosat, niasiini, hyaluronihappo ja uusi, innovatiivinen oridonin, täydentävät toisiaan. Voiteen koostumus sisältää myös kaksi tehokasta ohran aktiiviainetta, ohrasta saatua EGF-solukasvutekijää ja beetaglukaania, jotka on tuotettu kestävän kehityksen mukaisesti BIOEFFECTin ekologisesti ja geotermisellä energialla toimivassa kasvihuoneessa.

 

The EGF Power Cream is definitely a new generation of anti-aging face cream, combining nourishing features with very strong anti-aging benefits. We have created a unique complex featuring our Barley EGF, our new Barley Beta Glucan, Niacinamide, and the multi-functional plant extract Oridonin, a hidden gem in the world of skincare. These amazing ingredients work in perfect synergy, affecting the complicated regenerative processes in our skin,
says Dr Björn Örvar, co-founder and Chief Scientific Officer at BIOEFFECT. 

 

Ohrasta saatu EGF-solukasvutekijä (Epidermal Growth Factor) on kosteutta sitova, ihoa nuorentava viestinvälittäjäproteiini. BIOEFFECTin tiedemiehet onnistuivat ensimmäisinä tuottamaan kasvissa kasvutekijää, jolla voidaan ehkäistä luonnollisen kasvutekijän vähenemistä ihosta. Ohrasta saatu EGF auttaa ylläpitämään ihon luonnollista kollageenin tuotantoa, ja ehkäisee ihon ikääntymistä. Lisäksi EGF pystyy yhdistämään hyvin sokerimolekyylit kuten hyaluronihapon ja beetaglukaanin parantaen niiden toimintaa.

Beetaglukaani tunnetaan tehostaan suojata ja kosteuttaa ihoa, ennaltaehkäistä ryppyjä ja UV-vaurioita, sekä ylläpitää ihon nuorekkuutta. Lisäksi kliiniset testit osoittavat, että ohrasta saatu beetaglukaani voi tarjota kolminkertaisesti antioksidanttista suojaa verrattuna kaurasta saatuun beetaglukaaniin.

Oridonin on ihonhoidon uusi ainesosa, joka on saatu yrttiuutteesta, joka tunnetaan parantavista ominaisuuksistaan ja kyvystään vähentää hapetusstressiä (vapaiden radikaalien ja antioksidanttien epätasapainoa, joka näkyy iholla ikääntymisen merkkeinä). Lisäksi Oridonin kommunikoi ihon kanssa samalla tavalla kuin EGF, ja nämä kaksi ainesosaa toimivat yhdessä tehokkaasti häivyttäen juonteita ja löystynyttä ihoa sekä parantaen ihon ulkonäköä.

Niasiini, joka tunnetaan myös B3-vitamiinina, parantaa näkyvästi ihon rakennetta, tasoittaa ihon sävyä, heleyttää ihoa ja vähentää juonteita ja ryppyjä.

Hyaluronihappo tunnetaan uskomattomasta kyvystään sitoa ja säilyttää kosteutta. Tässä tuotteessa se on molekyylikooltaan erittäin pientä (SLMW), jonka ansiosta se imeytyy hyvin.

Skvalaani on superkosteuttava antioksidantti. EGF Power Creamissa se on yhdistetty helokkiöljyn ja shea-voin rasvahappoihin ravitsemaan, kosteuttamaan sekä antamaan pehmeyttä kuivalle ja ikääntyneelle iholle.

Tällä tehokkaalla yhdistelmällä anti-aging aktiiviaineita saadaan ehkäistyä ja häivytettyä ihon ikääntymisen merkkejä kuten ryypyjä, suurentuneita ihohuokosia ja ihon hyperpigmentoitumista. Iho on pehmeämpi, kiinteämpi ja näyttää kirkkaammalta.

EGF cream

 

Tehokas lisä päivittäiseen ihonhoitorutiiniin

EGF Power Cream on päivittäisen ihonhoidon viimeinen askel. Sitä voi käyttää sellaisenaan tai BIOEFFECT-seerumin tai EGF Essencen päällä vielä paremman tuloksen saamiseksi. Levitä kevyin pyörivin liikkein kasvoille, kaulalle ja décolletéelle, aamuin illoin. Kaikki BIOEFFECT- tuotteet ovat suunniteltu toimimaan täydellisessä harmoniassa.

EGF on sitä tehokkaampi mitä kosteampi sen toimintaympäristö on. Hyvin kosteutettu iho edesauttaa EGF toimintaa ja tällöin myös muut aktiiviaineet pääsevät imeytymään maksimaallisesti.

 EGF Power Cream