Uusi ihosi kosteuttaja nyt palveluksessasi!

Sano hyvästit kuivalle iholle ja tervehdi UUTTA Hydrating Cream -voidettamme. Pitkäkestoisesti ihoa syväkosteuttavan hoitovoiteen antioksidantit jättävät ihon pehmeäksi, sileäksi ja heleäksi. Voiteen salaisuus piilee sen kevyessä koostumuksessa, jossa on puhdasta, ihoa hellivää ja pehmeää islantilaista vettä.

20 henkilöä testasi Hydrating Cream -hoitovoidetta BIOEFFECTin tieteellisissä tutkimuksissa.

Testin tulokset:

  • Ihon kosteustaso lisääntyi jopa 35 % vain kahden käyttökerran jälkeen, kun voidetta käytettiin puhtaalle iholle.
  • Voide kosteutti ihoa tehokkaasti. Se oli havaittavissa jopa 12 tuntia voiteen levittämisestä, sen jälkeen, kun testaajat olivat pesseet kasvonsa.
  • Testitulos kertoo, että kun levität voiteen aamulla, hyödyt siitä koko päivän, ja vielä yöllä nukkuessasi.

Bioeffect

Hydrating Cream -hoitovoiteen tehokkuus piilee sen ainesosien synergiassa. EGF toimii erityisen hyvin hyaluronihapon ja voiteen muiden kosteuttavien ainesosien kanssa ihon kosteuden maksimoimiseksi vahvistaen ihoa ja sitoen kosteuden ihoon pitkäkestoisesti.

EGF on tärkeä, ihoa täydentävä ainesosa, ja siksi olemmekin kertoneet paljon sen kyvystä minimoida ihon ikääntymisen merkkejä. Mutta EGF on myös merkittävä ihon kosteuttaja, koska sillä on kyky aktivoida hyaluronihapon tuotantoa, ja näin kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti. Hyaluronihapolla on puolestaan uskomaton kyky uudistaa ihoa. Lisäksi se voi lisätä ihon kosteuspitoisuutta, rauhoittaa ihoa ja taistella ihon kuivumista vastaan. Hyaluronihappo pystyy varastoimaan itseensä vettä jopa 1000 kertaa oman painonsa verran, mikä tekee siitä optimaalisen kosteuttajan kaikille ihotyypeille.

E-vitamiini on yksi tunnetuimmista ja tehokkaimmista elimistölle ja iholle sopivista antioksidanteista. Sitä on luontaisestikin ihossa, mutta sen määrä vähenee mm. auringon UV-säteiden ja ilmansaasteiden vaikutuksesta.  Se on tehokas taistelemaan ihon ulkoisia vihollisia, kuten vapaita radikaaleja vastaan, sekä parantamaan ihon pintaa ja sävyä. Ohransiemenuutteella on myös antioksidanttista tehoa, koska se sisältää runsaasti fenoleja ja flavonoideja.

Bioeffect

KOE TÄYDELLISESTI KOSTEUTTAVA HOITORUTIINI

BIOEFFECT Hydrating Cream on erinomainen lisä BIOEFFECT-ihonhoitorutiiniisi, sillä voit käyttää sitä sellaisenaan, sekä BIOEFFECT-seerumin päällä kosteuttamaan ja ravitsemaan ihoa. Kosteutettu iho on terve. Saat hyvinvoivan ihon kerrostamalla intensiivisesti kosteuttavia mutta koostumukseltaan kevyitä tuotteita.

VAIHE 1

Valitse hellävarainen, yksivaiheinen puhdistus Micellar Cleansing -puhdistusvedellä. Tämänkin tuotteen koostumuksessa on puhdasta islantilaista vettä, joka on tunnettua pehmeydestään ja ihoystävällisyydestään. Puhdista ihosi hellästi epäpuhtauksista levittämällä puhdistusvettä iholle pumpulilapulla. Näin et poista ihollesi tärkeitä, luonnollisia öljyjä.

VAIHE 2

EGF Essence on täydellinen kosteuttava pohja ihollesi, koska se ei ainoastaan annostele ihollesi kosteuttavaa islantilaista vettä ja kosteutta sitovaa glyseriiniä, vaan se sisältää myös ainutlaatuisen EGF-kasvutekijän, joka auttaa ihoasi pysymään kosteutettuna.

VAIHE 3

Levitä ihon täyteläisyyttä ja kosteutta lisäävä BIOEFFECT EGF -seerumi.

VAIHE 4

Sido kosteus ihoosi koko päiväksi BIOEFFECT Hydrating Cream -hoitovoiteella. Tässä öljyttömässä kosteusvoiteessa on vain 16 puhdasta ainesosaa sekä tehokkaita antioksidantteja, jotka tekevät ihostasi pehmeän, sileän ja heleän. Voide on hajusteeton, öljytön, alkoholiton, silikoniton ja parabeeniton.

VAIHE 5

Virkistä ja kosteuta ihosi koko päiväksi OSA Water Mist -suihkeella. Se sisältää pieniä hyaluronihappo-molekyylejä, jotka imeytyvät syvälle ihoon ja aktivoivat ja ylläpitävät ihon kosteutta.

Katso koko hoitorutiini täältä: