PATENTOITU UUTUUS – MUSTA OHRA

BIOEFFECTin 10-vuotisjuhlan kunniaksi esittelemme patentoidun BIOEFFECT EGF Serum Limited Edition -seerumin, joka sisältää ainutlaatuista mustan ohran EGF-solukasvutekijää. Olemme olleet ihonhoidon bioteknologian edelläkävijöitä jo aloitusvuodestamme 2010, joten päätimme haastaa itsemme ja kokeilla rajojamme tälläkin vuosikymmenellä.

ohra

MUSTAN SIEMENEN TAIKAA

Ohra on kaiken sen ytimessä, mitä teemme BIOEFFECTillä. Tutkimme jatkuvasti mitä uutta voisimme oppia tämän upean ja ihmeellisen kasvin käyttömahdollisuuksista. Risteyttämällä EFG-tuotantoon kehitettyjä ohralajikkeita kehitimme oman lajikkeemme, mustan ohran, jonka patentoimme.

Tämän uuden ohralajikkeen siemenet ovat pikimustia. Väri johtuu erityisestä melaniinin ja tehokkaiden antioksidanttien mustasta molekyyliseoksesta, joka on kehittynyt mustan ohran ainutlaatuisissa kasvuolosuhteissa.

PUHDASTA JA TEHOKASTA

Kyse ei ole vain mustan ohran runsaista melaniini- ja antioksidanttipitoisuuksista. Mustan ohran siemenissä ei ole kuorta,jolloin EGF:n puhdistaminen on helpompaa, ja siksi lopputuote on puhtaampaa ja tehokkaampaa. Tämän vuoksi uusi patentoitu musta ohra on toistaiseksi tehokkain EGF-lähteemme.

Olemme viime vuonna saaneet ihailla, miten uusi ohralajikeemme kasvaa vihreän ohran rinnalla ekologisesti toimivissa kasvihuoneissamme Islannissa.


JUHLI KANSSAMME

Olemme innoissamme saadessamme esitellä tämän ihonhoidon innovaation EGF Serum Limited Edition -seerumissa, jonka mustan ohran EGF-kasvutekijä tuplaa palkintoja voittaneen EGF-seerumimme tehon. Veistoksellisen BIOEFFECT EGF Serum Limited Edition -pullon on suunnitellut islantilainen taiteilija Shoplifter/Hrafnhildur Arnardottir. Pullon muotokieli kertoo mustan ohran, EGF-seerumin ja islantilaisen luonnon ainutlaatuisuudesta.
Juhlavuoden EGF Serum Limited Edition on myynnissä syyskuusta 2020 alkaen.