Aloita vuosi #30DayChallenge-haasteella

Monet meistä aloittavat uuden vuoden lupaukset mielessään. Haluamme parantaa hyvinvointiamme,   kuntoamme, ruokavaliotamme tai yksinkertaisesti vaan päättää siivota kaappiimme!

Elämäntapamme vaikuttaa ihoomme valtavasti. Kun teemme terveellisiä valintoja, kuten juomme enemmän vettä, nukumme enemmän, syömme runsaasti vihanneksia, hallitsemme stressiämme tai liikumme enemmän, ihomme hyötyy, ja alkaa näyttää paremmalta – todellinen win-win.

BIOEFFECT

Saatat haluta pitää erityisen hyvää huolta ihostasi vuonna 2021 – johtuen ehkä siitä, että olet alkanut huomata ikääntymisen ensimmäisiä merkkejä, sinulla on erityinen tilaisuus tulossa, tai haluat vain näyttää ja tuntea olonsa paremmaksi. Jos näin on, nyt kannattaa kokeilla tehokkainta seerumiamme, BIOEFFECT 30 Day Treatmentiä.

Koe superseerumin teho – 30 päivän hoitokuuri

Kehityksen alkuvaiheessa tämän seerumin työnimi oli BIOEFFECT Super Serum, ja mielestämme se on edelleen tarkka ja hyvä kuvaus. Ainutlaatuinen hoitoseerumi on kolmen, iholle luonnollisen solukasvutekijän tehoyhdistelmä, joka vahvistaa, tasoittaa ja kirkastaa ihoa, kiinteyttää ja silottaa ryppyjä ja juonteita sekä heleyttää ja kosteuttaa ihoa palauttaen ihon luonnollisen nuorekkuuden. Tuotetta käytetään 30 päivän ajan, 1-4 kertaa vuodessa. Mikä voisikaan olla täydellisempi ihonhoitovaihtoehto käytettäväksi juuri tammikuussa uuden vuoden alkaessa.

The 30 Day Treatment sisältää kolmea erilaista kasvutekijää, joilla kaikilla on erilaisia ominaisuuksia. Yhdessä ne toimivat täydellisessä harmoniassa maksimoiden hoitokuurin tulokset.

BIOEFFECT 30 Day Treatment

Tarvitset vain 3-4 tippaa seerumia puhtaalle iholle, joka aamu ja ilta 30 päivän ajan. Suosittelemme, että et käytä kuurin aikana muita ihonhoitotuotteita (kuten muita seerumeita, öljyjä, kosteusvoiteita), jotta tehoaineiden ominaisuudet varmasti pääsevät toimimaan optimaalisesti. Samalla yksinkertaistat ihonhoitorutiinejasi. Keep it simple!

Jos kaipaat lisäkosteutta 30 päivän hoitokuuriisi, suosittelemme yhdistämään sen BIOEFFECT Imprinting Hydrogel Maskiin 1-3 krt viikossa. Naamio on erityisesti suunniteltu toimimaan yhdessä kasvutekijöitä sisältävien seerumien kanssa niin, ettei niiden toiminta häiriinny.

Jos haluat osallistua #30DayChallenge-haasteeseen ja nähdä tulokset itse, jaa selfiesi Instagramiin ja merkitsemällä kuvaan @bioeffect_finland.