HOIDA SILMÄNYMPÄRYSIHOA HELLÄSTI JA TEHOKKAASTI

Silmänympärysihomme kärsii kiireisestä elämäntyylistä. Päivän aikana silmien lihakset ovat jatkuvasti aktiivisia −räpyttelemme silmiämme, siristelemme auringonvalossa, hymyilemme, katsomme puhelintamme, tietokoneen ruutua tai TV:tä, luemme jne. Aivan kuten meidän on huolehdittava näkökyvystämme, myös silmänympärysihomme kaipaa huolenpitoa.  

 

JUONTEET JA RYPYT

Juonteet paljastavat usein ihon ikääntymisprosessin alkaneen ja monet huomaavat ensimmäiset ikämuutokset juuri silmänympärysiholla. Ilmejuonteet ja rypyt ovat luonnollinen osa ikääntymistä ja osa kasvojemme ilmaisuvoimaa. Sen vuoksi tavoitteena ei ole niiden hävittäminen kokonaan vaan ryppyjen syvenemisen hidastaminen ja häivyttäminen. Tärkeintä on lisätä hellävarainen silmänympärystuote, kuten BIOEFFECT EGF Eye Serum-silmänympärysseerumi, ihonhoitorutiineihin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Toinen hyödyllinen vinkki ryppyjen minimoimiseksi on alkaa käyttäämään reseptilaseja ja aurinkolaseja heti, kun tarvitset niitä, jatkuvan siristelyn välttämiseksi.

 

IHON KUIVUMINEN

Silmien ympärillä on 10 kertaa ohuempi iho ja paljon vähemmän talirauhasia kuin muualla kasvoillamme. Sen vuoksi tarvitaan hyvä silmänympärystuote pitämään iho kosteutettuna. Hyviä kosteuttavia ainesosia ovat hyaluronihappo, glyseriini, skvalaani ja aloe vera.

 

IHON VELTOSTUMINEN

Iho veltostuu, kun ihon elastisuus iän myötä vähenee. Tämä on normaalia ihon ikääntymistä, jota voidaan kylläkin edesauttaa, jos silmänympärysihoon kohdistuu paljon hankausta ja iho jatkuvasti venyy esimerkiksi meikkejä puhdistaessa. Silmämeikin puhdistus kannattaa tehdä mahdollisimman hellävaraisesti tarpeeksi miedoilla tuotteilla. Kostuta vanulappu BIOEFFECT Micellar Cleansing Water -vedellä ja pidä sitä silmäluomilla ja ripsien päällä n. 30 sekunnin ajan, näin meikki ehtii pehmetä ja liukenee helposti, kun pyyhit meikin varovasti pois.

 

SILMÄPUSSIT

Silmän alla oleva turvotus on usein geneettistä, mutta runsas suolan kulutus ja unen puute voivat aiheuttaa joskus tilapäistä turvotusta silmien alueella. Turvotusta voi helpottaa huuhtelemalla kasvoja ja etenkin silmien aluetta viileällä vedellä. Myös stimuloiva hieronta voi tehdä ihmeitä. Voit myös kokeilla nukkua kaksi tyynyä pään alla, jolloin lymfanestekierto pysyy paremmin käynnissä. Vatsallaan nukkuminen taas lisää turvotusta.

 

Haluatko parantaa silmänympärysihon hoitorutiinejasi? Kokeile tehokasta EGF-silmänympäryshoitoamme, jossa on peräti kaksinkertainen määrä EGF-solukasvutekijöitä verrattuna päivittäin käytettävään Eye-seerumiin. Hoito vähentää turvotusta ja väsymyksen merkkejä palauttaen samalla sävyn, kiinteyden ja heleyden silmien alueelle vain 15 minuutissa. Säännöllinen käyttö pitää ihon kimmoisana, joustavana ja vähentää samalla juonten ja ryppyjen syntymistä.

EGF-silmänympärysnaamiot nyt 15% alennuksessa vain rajoitetun ajan!