Tiede BIOEFFECT EGF Seerumin takana


Loading Player

Seuraa meitä:

Latest news

2017-12-18

Glorian parhaat kauneustuotteet 2017: BIOEFFECT EGF +2A DAILY TREATMENT


Glorian parhaat kauneustuotteet EGF 2A"Radikaaleilta suojaan. Loistava monitoimituote, joka ratkaisee kaikki ihopulmat kerralla." Näin kuvaili Gloria-lehti BIOEFFECT EGF +2A DAILY TREATMENT -seerumihoitoa, jonka Gloria valitsi vuoden 2017 parhaat kauneustuotteet -listalleen.  

BIOEFFECT EGF + 2A Daily Treatment on edistyksellinen ja ennennäkemättömän tehokas ihonhoitotuote, joka korjaa ihon ikämuutoksia sekä samalla suojaa ihosoluja vapaiden happiradikaalien haittavaikutuksilta. 

Uusi kaksivaiheinen hoito korjaa ja ennaltaehkäisee kaikkia ihon ikämuutoksia. Hoito yhdistää islantilaisen BIOEFFECTin palkitut, ohrassa tuotetut EGF-solukasvutekijät, hyaluronihapon sekä feruli- ja atselaiinihapon ja antioksidantit, jotka tehokkasti taistelevat vapaita happiradikaaleja vastaan. 

BIOEFFECT EGF +2A DAILY TREATMENT on pakattu kahteen pulloon.  


Vuoden parhaat kauneustuotteet GloriaSTEP 1 
Intensiivinen hoitokonsentraatti ihon ikämuutoksia vastaan sisältää palkittuja, ohrassa tuotettuja EGF-soluaktivaattoreita sekä hyaluronihappoa. Yhdessä ne madaltavat ryppyjä, kosteuttavat ja kirkastavat ihoa sekä parantavat ihon kudostiheyttä ja korjaavat ihon valovaurioita.

STEP 2 
Kakkospullon seerumi suojaa ihoa vapailta happiradikaaleilta, jotka vaikuttavat ihon terveyteen ja ulkonäköön. Seerumi sisältää tehokkaita antioksidantteja, feruli- ja atselaiinihappoa, jotka suojaavat ihoa ja ehkäisevät tulehduksia, rosaceaa ja pigmentaatiota.

Levitä 1-2 tippaa vaiheen 1 seerumia puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle aamuisin. Odota 3–5 minuuttia ja levitä sen jälkeen 1–2 tippaa vaiheen 2 seerumia. Lopuksi voit käyttää seerumihoidon päällä meikkiä tai aurinkovoidetta. 
BIOEFFECT EGF +2A Daily Treatment 15 ml + 15 ml. 
Tuote on saatavilla jälleenmyyjillämme sekä verkkokaupassamme.