Tiede BIOEFFECT EGF Seerumin takana


Loading Player

Seuraa meitä:

Latest news

2016-11-03

Ainutlaatuinen erikoishoito silmänympärysihon ikämuutoksille


Eye_mask_box_mask_bottle.jpgBIOEFFECT EGF EYE MASK TREATMENT – kiinteyttävä erikoishoito silmänympärysiholle

Silmänympäryshoito, joka elvyttää, kosteuttaa syvältä ja kiinteyttää välittömästi. Pakkauksessa on 3ml normaalia konsentroituneempaa BIOEFFECT EGF EYE SERUM - silmänympärysseerumia sekä 6 paria hydrogeelinaamioita.

Elvyttävä, ikämuutoksia hoitava koostumus silmänympärysseerumissa yhdessä innovatiivisten silmänympärysnaamioiden kanssa kosteuttavat herkkää ihoaluetta ennen näkemättömällä tavalla. Hoito madaltaa merkittävästi ryppyjä ja juonteita, kirkastaa ja heleyttää ihoa sekä kiinteyttää häivyttäen turvotusta ja väsymyksen merkkejä ohuelta ihoalueelta. 

BIOEFFECT EGF EYE SERUM -silmänympäryshoito korjaa tehokkaasti ikämuutoksia iholta. Se sisältää normaalia silmänympärysseerumia enemmän EGF-soluakasvutekijöitä. Hoito on suunniteltu erityisesti herkälle silmänympärysiholle. EGF-soluaktivaattoreita on luonnostaan ihossa ja ne käynnistävät biologisen prosessin, joka ylläpitää ihon tervettä ulkonäköä. EGF toimii biokemiallisena viestinvälittäjänä silmänympärysiholla, vauhdittaen kollageenin tuotannosta vastaavien fibroplastisolujen toimintaa syvällä ihossa. 

BIOEFFECT EYE MASK on viilentävä hydrogeelinaamio, joka edistää EGF EYE SERUM -silmänympärysseerumin imeytymistä ihoon. Hoito heleyttää ja kirkastaa ihoa välittömästi ja vähentää turvotusta ja väsymyksen merkkejä. Pehmeät silmänympärysnaamiolaput sopivat kaikille kasvojen muodoille ihan kuin toinen iho. Sopii kaikille ihotyypeille.

  • Palauttaa ihon nuorekkaan heleyden. 
  • Laskee turvotusta sekä häivyttää väsymyksen ja stressin merkkejä.
  • Kosteuttaa tehokkaasti herkkää ihoaluetta.
  •  EGF-kasvutekijät vahvistavat ihon rakennetta.
  • Naamiolaput tutkitusti tehostavat BIOEFFECT EGF EYE SERUM -silmänympärysseerumin hoitovaikutusta.

Käyttö: Hiero kevyesti sormenpäillä BIOEFFECT EGF EYE SERUM - silmänympärysseerumi puhtaalle iholle. Avaa naamiopussi ja ota hydrogeelinaamiolaput varovasti ulos. Irroita naamiot muovialustalta ja aseta kummankin silmän alle. Anna vaikuttaa 15 minuuttia. Poista naamiolaput ja taputtele kevyesti loput seerumista ihoon. Suositellaan käytettäväksi 1–3 kertaa viikossa.