Tiede BIOEFFECT EGF Seerumin takana


Loading Player

Seuraa meitä:

Latest news

2016-01-18

Pehmeämpi, kuulaampi ja sileämpi talvi-iho


30Day ja exfol_talvi3B.jpgBIOEFFECT 30 DAY TREATMENT - Kolmen soluaktivaattorin tehohoito ikämuutoksia vastaan


BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT on ihon ikääntymistä vastaan kehitetty intensiivinen hoitokuuri, joka muuttaa käsityksesi tehokkaasta ihonhoidosta. Kolmea eri solukasvutekijää sisältävä erikoishoitotuote on ainoa laatuaan ihonhoitomarkkinoilla. 

• EGF ja KGF -solukasvutekijät toimivat synergiassa ihon pintakerroksissa uudistaen ja silottaen ihon pintaa, parantaen ihon väriä ja heleyttäen ihoa.
 • EGF ja IL-1a toimivat synergiassa ihon syvemmissä kerroksissa edistäen ihon kosteudensitomiskykyä, vahvistaen ihon tukikudosverkostoa ja tehden ihosta kimmoisamman. 
 • Solukasvutekijöiden määrä ihossa vähenee ikääntymisen myötä ja tämä hoitokuuri palauttaa ihoon sen nuorekkaan aktiivisuuden. Ihosta tulee silminnähden kiinteämpi, kirkkaampi ja nuorekkaampi. 


BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT on maailman ensimmäinen ja ainoa ihonhoitotuote, joka sisältää kolmea erilaista, kasvissa tuotettua, ihmisen luonnollista solukasvutekijää.

Käyttö: BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT antaa parhaan lopputuloksen, kun sitä käytetään kuuriluontoisesti aamuin ja illoin ainoana hoitotuotteena puhtaalle iholle 30 päivän ajan. Vain 3-4 tippaa riittää kasvoille, kaulalle ja silmänympärysiholle. Aamulla odota n. 5 min. ennen kuin levität toista tuotetta seerumin päälle. Yöllä seerumi riittää yksinään. Käytetään 1-4 kertaa vuodessa ihon kunnosta ja ikämuutosten tasosta riippuen. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkkäihoisille.

Osta tuote tästä (250 €)BIOEFFECT VOLCANIC EXFOLIATOR - Pehmeämpi ja raikkaampi iho


Kaksivaikutteinen kasvojen kuorintageeli, jonka mekaanisesti kuorivat, islantilaiset laavan mikrokristallit kirkastavat ja puhdistavat ihoa syvältä tehden ihosta pehmeämmän ja raikkaamman. Kemiallisesti kuoriva, mieto salisyylihappo puhdistaa ihon epäpuhtauksia ja kirkastaa ihoa. 

BIOEFFECT VOLCANIC EXFOLIATOR edistää herkkien EGF-kasvuproteiinien imeytymistä ihoon mahdollistaen paremmat hoitotulokset. Hienot kuorintarakeet poistavat hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa. 

• Puhdistaa ihoa syvältä 
• Poistaa hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa 
• Tekee ihosta pehmeämmän ja raikkaamman 
• Hajusteeton ja säilöntäaineeton BIOEFFECTin laavan mikrokristallirakeet tulevat Islannista, Reykjanesin niemimaan laavakentiltä. 

Käyttö: Levitä kuorintageeliä kostein sormin puhtaalle iholle ja hiero kevyesti pyörivin liikkein. Huuhtele iho huolellisesti lämpimällä vedellä. Varo kuorinta-aineen joutumista silmiin. Sopii kaikille ihotyypeille.

Osta tuote tästä (39,50 €)